Barbersaloner i Bangkok

Henri guider dig til tre af de bedste saloner i Thailands hovedstad

 
 
 

Bangkok er en af de hurtigst voksende byer i verden - der sker noget hele tiden, alle vegne. Du kan selvfølgelig få helt almindelige barberinger for få bath i en neonoplyst gyde med sprogforvirring og gadedrenge. Det er en oplevelse i sig selv og kan anbefales.


Der kan dog være langt imellem det perfekte hår og den fulde tur med varme håndklæder og en skarp barbering. Henri tog en tur på taxaknallert og guider her til tre af de bedste steder i Thailands hovedstad.

Three Brothers Barber Shop 

Adresse – Chatuchak Station Underground, Bangkok, 10900

Beliggenheden lyder måske ikke tiltalende. Three Brothers Barber Shop ligger nemlig under jorden, på en metrostation. Men det skal man dog ikke lade sig skræmme af!

I shoppen er der tre brødre bag stolene. De tilbyder old school, rockabilly-stil på et superhøjt niveau. Brødrene har formået at ramme den unge, internationalt orienterede kundegruppe og samtidig få fat på de lokale ældre.

Shoppen emmer af atmosfære og god stil. Der er fed stemning, musik og nede-på-jorden-hygge, der får kunderne til at slappe af. 

facebook.com/ThreeBrothersBarberShop


Black Amber Barbershop

Adresse –Thonglor soi 5-7, Bangkok, 10110

Et råt industrilokale med to etager i en lille gyde mellem Thong Lo Soi 5 og 7 danner rammer om barber shoppen Black Amber. 

Kvarteret er Thonglor, der er kendt for gode restauranter, lækre cafeer, tøjbutikker og natklubber. Ejeren, K. Kwan, er en skarptklædt herre, der desuden har whisky-baren Black Amber Social Club få gader væk. 

Du behøver dog ikke forlade barberstolen for at smage på varerne derfra. Black Amber serverer nemlig både god rom og stærk whisky , hvis du har lyst til at blive barberet med en lille buzz. 

Der er otte barberer ansat i Black Amber. De har alle gennemgået et månedslangt kursus ud over den traditionelle barber-uddannelse, før de har fået lov til at tage imod kunder i shoppen. Senest har Black Amber lanceret konceptet Dirty hands, der tilbyder manicure til mænd. 

facebook.com/blackamberbarber.


Tew's Barber Shop

Adresse – Ekkamai Rd, Khwaeng Khlong Tan Nuea, Khet Watthana, Krung Thep Maha Nakhon 10110

Shoppen har ligget på det travle Siam Square gennem mere end tyve år. Da de åbnede lå der mere end 30 saloner på torvet alene. 

tews.jpg

Tew’s er en af de få gamle saloner, der har overlevet i det moderne Bangkok. De har fulgt med tiden og formået at tilbyde det nyeste til både lokale og internationale kunder. 

Gennem de senere år er shoppen blevet renoveret, så omgivelserne er i orden med smukke flisegulve og rå murstensvægge. Det er den slags shop, hvor man får meget mere end en ny frisure med. Lokalt, hyggeligt og en god social oplevelse. 

www.facebook.com/tewsbarber

 

... og til sidst en hilsen til dagens chauffør Nipron

 
Magnus Krysto