Egyptian Magic kommer i to størrelser

 
 
 
 

20 måder at bruge Egyptian Magic på

Egyptian Magic er et naturprodukt og effekten er ikke videnskabeligt bevist eller dokumenteret. Anvendelsesmulighederne for Egyptian Magic bygger udelukkende på mærkets egne erfaringer og forbrugeres foreslåede brug. 


# 1: Fantastisk fugtighedscreme

Folk begynder ofte at bruge Egyptian Magic til at løse hudproblemer såsom udslæt, brandsår eller ar, og fortsætter med at bruge det som fugtighedscreme og anti-rynke hudplejecreme efterfølgende. Egyptian Magic anbefaler at bruge cremen to gange om dagen for at gøre underværker og skabe en blød og glat hud.

# 2: Lindring af  brandsår

Egyptian Magic er blevet brugt til at tage brodden eller brændende fornemmelse efter mindre forbrændinger herunder solskoldning.

# 3: Behandling af sår og skrammer

Egyptian Magics mest loyale fans har en ekstra bøtte Egyptian Magic i deres førstehjælpskasse udelukkende som behandling mod sår og skrammer.

# 4: Healing af ar

Mange brugere har beskrevet Egyptian Magic's "magiske" evne til at helbrede ar. Selv om Egyptian Magic ikke anbefaler det til ældre ar, kan cremen faktisk gøre underværker for healingsprocessen ved forholdsvis nye ar og hudmisfarvninger. Egyptian Magic er ifølge producenten populært blandt mange plastikkirurger, der anbefaler det til deres patienter for at fremskynde heling af plastikkirurgiske ar.

# 5: Creme til eksem og psoriasis

Omkring en tredjedel af vores kunder opdager Egyptian Magic efter at have søgt naturlige alternativer til kommercielle fugtighedscremer som en behandling for eksem og psoriasis. Selvom disse lidelser er af forskellig art, kan de begge, ifølge flere myndigheder, ofte behandles ved to gange daglig påføring af fugtighedscreme. All-naturlige Egyptian Magic er et ideelt valg.

# 6: Hårconditioner 

For mange af vores kunder er en af de mest naturskønne opdagelser er, hvordan gavnligt Egyptian Magic kan være som en fugtgivende hårbalsam - enten regelmæssigt eller som en condition varm pack. Egyptian Magic all-naturlige ingredienser vil genskabe glans til dit hår, genopbygge sin naturlige olier, tam krus og tilstand spaltede spidser. I en artikel i People Magazine skuespiller Carlos Barnard forklarer han bruger Egyptian Magic til hårpleje.

# 7: Til tørre læber

De naturlige ingredienser vil gøre underværker for dine læber og give dem nyt liv.

# 8: Efter barbering

Din hud er følsom især efter barbering. I mange tilfælde kan du have ar eller irritation som bivirkning. Brug Egyptian Magic efter barbering og oplev en beroligende effekt. Egyptian Magic indeholder ingen alkohol eller kemikalier, der kan få din hud til at tørre ud.

# 9: After Sun Lotion

Egyptian Magic er ofte brugt af vores kunder som en aftersun lotion. Cremen giver en beroligende effekt. 

# 10: Vaginal fugtighedscreme og smøremiddel

Ifølge mange gynækologer fungerer Egyptian Magic godt som en naturlig vaginal fugtighedscreme og smøremiddel.

# 11: Hænder og neglerødder

Mange fans behandler deres negle ved hjælp af Egyptian Magic for at fugte og blødgøre ru neglebånd. Gnid Egyptian Magic ud i dine hænder og neglebånd lige før sengetid og oplev dem bløde og genoplivet næste morgen.

# 12: Makeupfjerner uden alkohol

Egyptian Magic bruges også som en naturlig makeupfjerner. Påfør dine øjenlåg og brug et stykke vat til forsigtigt at tørre dem rene efterfølgende. Gør det samme med resten af dit ansigt. Nogle af vores kunder bruger en våd klud i stedet for et stykke vat. De naturlige olier nedbryder effektivt olier i din makeup. Ikke alene er din makeup væk, din hud er også fugtet, og du er klar til at sove!

# 13: Øjencreme

Udskift din øjencreme med Egyptian Magic ved duppe en lille mængde omkring øjnene.

# 14: Massageolie / Creme til massage

Egyptian Magics tekstur er ideel til massage. Varm en portion mellem hænderne, indtil den omdannes til olie og masser derefter huden. Oplev derefter hvordan cremens fugtgivende ingredienser blødgør og nærer huden. 

# 15: Creme til tattoos

Egyptian Magis anvendes af mange efter tatovering. Smør en portion på hunden for at fremskynde healingen og reducere skopedannelsen. Hjælper samtidig til at lindre kløe og hindre rødme.   .

# 16: Bleudslæt 

Egyptian Magic er sikker at bruge på babyer og spædbørn. Som en ikke-irriterende og mineraloliebaseret fri formel har cremen vist sig at forebygge og helbrede bleudslæt og samtidig virke fugtgivende og beroligende på barnets følsom hud. Men som med ethvert hudplejeprodukt, bedes du kontakte din børnelæge før brug og anbefalingen gælder ikke, hvis dit barn lider af allergi.

# 17: Under og efter graviditet

Vi har hørt fra mødre, der med stor succes har brugt Egyptian Magic mod strækmærker og revnede brystvorter. De smører cremen på bryster, mave og lår under graviditeten for at forebygge strækmærker og holde deres hud blød og smidig.

# 18: Primer før makeup

Elsket af Hollywood berømtheder, stylister og makeup artister er Egyptian Magic ofte som en hud primer for at give en unik glød og forberede huden før makeup. Mange makeupartister bruger det ved enhver Fashion Week for at skabe et dugfrisk og glødende make-up look. De smører cremen i hele ansigtet for at fremhæve bestemte funktioner såsom kindben, øjenlåg eller øjenbryn. 

# 19: Fugtighedsgivende ansigtsmaske

Hvis din hud er følelse tør, stram eller kedelig, så anvend Egyptian Magic som en ansigtsmaske og lad de naturlige ingredienser synke ind. Påfør et lag af Egyptian Magic på din hud, vent i 30 minutter og fjern med en varm klud. Din hud bør vågne op føles meget bedre! Nogle af vores kunder har brugt balsam som en maske under lange flyveturer, fordiflyets air-condition har tendens til at udtørre din hud.

# 20: Sprukne hæle og albuer

Egyptian Magic kan anvendes på ethvert tørt område fra top til tå! Her er et tip fra os: før sengetid gnider du Egyptian Magic i hælene og på albuer. Næste morgen vågner vil du vågne op med friske og revitalisrede fødder og albuer!